ROX onderdeel van Dutch Digital Agencies | ROX Digital Agency

ROX onderdeel van Dutch Digital Agencies

En dat betekent dat we vanaf nu officieel deel uitmaken van de beste digital agencies van Nederland!
Leestijd: 2 minuten

We hebben fantastisch nieuws te delen! Vanaf deze maand zijn we officieel onderdeel geworden van Dutch Digital Agencies, de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digital agencies in Nederland. En daar zijn we trots op.



Wat is DDA?

Dutch Digital Agencies, ook afgekort als DDA, verenigt en vertegenwoordigt de beste digital agencies van Nederland. Ze faciliteren kennisdeling en netwerkmogelijkheden binnen de industrie, bieden ondersteuning en advies aan leden, en promoten de Nederlandse digitale industrie zowel nationaal als internationaal. Hun doel is om de groei, professionalisering en concurrentiepositie van digitale bureaus te bevorderen.

Meer over de DDA

De voordelen van een Dutch Digital Agency

Als opdrachtgever heb je ook baat bij een digital agency dat aangesloten is bij de DDA:

  • Kwaliteitsborging: Je kunt het lidmaatschap bij de DDA beschouwen als keurmerk. Als een digital agency lid is van de DDA, betekent dit dat ze voldoen aan bepaalde normen en criteria voor betrouwbaarheid en professionaliteit.

  • Toegang tot expertise en resources: DDA-leden hebben toegang tot een breed scala aan expertise, kennis en resources. Daarom zijn ze beter uitgerust om hoogwaardige diensten te leveren en innovatieve oplossingen te bieden.

  • Netwerk van partners en samenwerkingen: Omdat DDA-leden profiteren van samenwerkingsmogelijkheden met andere bureaus en partners, zijn ze in staat om aanvullende diensten te leveren aan opdrachtgevers.

ROX groeit!

Het DDA-lidmaatschap is een belangrijke mijlpaal voor ons en symboliseert de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Daar blijft het niet bij, aangezien we binnenkort nog een aantal nieuwe mijlpalen mogen toevoegen aan ons portfolio. Houd ons blog in de gaten, want we verwachten in de komende weken meer nieuws te kunnen delen!

Als je na het lezen van deze blog post vragen hebt over DDA of meer wilt weten over ROX en onze werkzaamheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact op

foto van de auteur

Mark Seltenrijch

Marketing Manager