We ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren websites en webshops.

Bij ieder project kiezen we samen voor de beste oplossing. Vervolgens gaan wij deze ontwerpen en bouwen. Als klant geef je aan in hoeverre wij onze aanvullende diensten mogen leveren. Ook na livegang blijven we altijd meedenken en op zoek naar verbetering.

Onze projectaanpak


Briefing

Je vertelt ons je wensen of strategie en wij bieden de passende oplossing.

Ontwerp & Ontwikkeling

We ontwerpen en ontwikkelen op basis van onze expertise en jouw feedback.

Livegang

We dubbelchecken alles en zetten de website live.

Support & doorontwikkeling

We bieden onderhoud en optimalisatie voor je website, zodat je veilig vooruit kan.

We werken met


Drupal logo

Drupal

Een van de meest populaire beheersystemen voor je website. Drupal scoort met name goed op het gebied van veiligheid. Daarom verkiezen veel grote organisaties en overheidsinstanties Drupal boven Wordpress. Ook voor meertalige websites met veel content biedt Drupal uitkomst door het overzichtelijke contentbeheer.

Magento logo

Magento

Magento is veruit het meest gebruikte open-source CMS voor webshops. Een degelijk en uitgebreid systeem, met veel standaard functionaliteit. Met name gebruikt door de grotere webshops met veel producten. Ook de meeste e-commerce plugins van derden worden ontwikkeld voor Magento.

Wordpress logo

Wordpress

Veruit het meest gebruikte CMS op dit moment. Wordpress heeft zijn sporen verdiend als blogsysteem maar is inmiddels een volwassen beheersysteem. Dankzij de lage leercurve en het grote aanbod aan plugins is Wordpress voornamelijk goed geschikt voor de wat eenvoudigere websites.

Woo-commerce logo

Woocommerce

WooCommerce is de webshop plugin van Wordpress. Voordeel is dat je hiermee webshop functionaliteit combineert met de voordelen van Wordpress als CMS. WooCommerce is eenvoudig op te zetten, licht gewicht, maar wel beperkt in functionaliteit en wat minder stabiel dan Magento. WooCommerce is goed geschikt voor eenvoudige of startende webshops.

We bieden daarbij


Optimalisatie

We maken websites vindbaar, zorgen voor meer conversie en maken websites volledig toegankelijk voor álle bezoekers.

Meer over optimalisatie »

Webhosting

We bieden webhosting voor iedere website, groot of klein. We houden alles in de gaten en zorgen ervoor dat niets verloren gaat.

Over onze hosting »

Beveiligingsonderhoud

Een website heeft altijd zorg nodig. Wij kunnen je website ook na livegang nog volledig voor je onderhouden.

Bekijk alle opties »

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op