Rox Media is een internetbureau in hartje Rotterdam

Ons kantoor is gevestigd in een oud schoolgebouw in het bruisende Zomerhofkwartier, op een steenworp afstand van Centraal Station. Met ons team van 10 designers en developers werken we sinds 2009 aan websites, webshops en webapps voor onze klanten. Samen ruim 50 jaar aan vakkennis die we inzetten voor zowel grote corporates als lokale ondernemingen in de regio. Beide dagen ons uit op hun eigen manier. En daar houden we van.

Hier staan wij voor

We geloven niet in het wiel opnieuw uitvinden, maar steken liever onze tijd in oplossingen die onze klant écht verder helpen. Slim maatwerk noemen we dat. Dit doen we onder andere door het gebruik van open-source beheersystemen zoals Wordpress, Drupal en Magento. We zijn een platte organisatie waar iedereen direct met elkaar samenwerkt om tot het beste resultaat te komen.

Door deze sterke focus op efficiëntie zijn we in staat zowel onze grote als kleine opdrachtgevers goed te bedienen. Kwaliteit verliezen we hierbij nooit uit het oog. Sterker nog, we kicken juist op pixel-perfect designs, en clean code.

We werken voor

Corporates

Corporate websites, webapplicaties of webshops. Internationaal, strikte stijleisen, complexe koppelingen. You name it, we’ll make it. We werken al jaren samen met grote organisaties aan hun nationale en internationale projecten. We weten wat er nodig is om de samenwerking tot een succes te brengen.

Lokale ondernemingen

Starters of lokale ondernemingen die een website of webshop nodig hebben. Veel wensen en beperkt budget. Het product moet lang mee kunnen gaan en flexibel zijn in onderhoud en doorontwikkeling. Niet meer dan logisch. Hier bieden we extreem effectieve trajecten voor aan die je onderneming verder brengen. Ook na oplevering staan we niet stil en helpen we je om je conversie te optimaliseren.

Meer informatie

Bureau's

We werken regelmatig aan projecten voor marketing- en internetbureau’s. Door onze sterke focus op efficiënt werken zijn we in staat kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden. Binnen budget en planning. We willen dat je ons ziet als collega’s, en daar gaan we ver voor. Door onze eigen klantervaring weten we dat flexibiliteit essentieel is. We zorgen ervoor dat je nooit tussen twee vuren staat. Hierdoor zijn we de perfecte digitale productie partner voor jouw bureau.

Werken bij Rox

Heb jij ook passie voor kwaliteit en efficiëntie? Dan is werken bij Rox Media misschien wel wat voor jou.

We hebben altijd diverse vacatures en stageplekken beschikbaar.

Bekijk de vacatures