Foto: Ossip van Duivenbode

Voor Heijmans hebben we een custom website template ontwikkeld waarmee met het grootste gemak nieuwe vastgoed websites opgezet kunnen worden. Met één template, honderden custom websites met hun eigen look & feel, maar met dezelfde techniek en koppelingen.

Waar hebben we mee geholpen?

Automatisering

Niet langer hoeft het wiel voor elk nieuwbouw project opnieuw uitgevonden te worden. Het template is gebaseerd op tal van best practices, en automatiseert en versnelt bedrijfsprocessen met drastische sprongen.

Meetbaarheid

Het template is geoptimaliseerd om Heijmans meer inzichten te geven in het bezoekers gedrag. Door de uniformiteit tussen de verschillende vastgoedsites kunnen strategieën real-time vergeleken worden en kunnen pagina’s worden geoptimaliseerd.

Doorlooptijd beperken

Naast de versnelling van de bouw van nieuwe websites is de doorlooptijd van nieuwe functionaliteiten sterk verkort. De modulaire opbouw zorgt ervoor dat nieuwe features snel op alle websites uitgerold worden.

Kosten besparen

Uiteraard zorgen al deze punten ervoor dat kosten enorm gedrukt worden. Nieuwe ontwikkelingen worden direct over alle bestaande sites verspreid, het opzetten van een nieuwe website gaat vele malen sneller en de marketeers van Heijmans hebben meer tijd voor andere dingen.

Een template, oneindige mogelijkheden

Met keuze uit 800+ lettertypes en een zelf samen te stellen kleurpalet is het mogelijk om talloze websites te maken met iedere een eigen huisstijl. Zonder een programmeur of eigen technische kennis is iedereen in staat om de websites van begin tot eind naar wens in te richten.

Bekijk de oplossingen

Een stijl voor elk project

Klik op onderstaande buttons voor een indruk van de variatie.

Ieder nieuwbouwproject heeft uiteraard een eigen doelgroep en stijl. In het template is met eenvoudige instellingen de complete look & feel van de website aan te passen naar wens.

Eenvoudig beheerbaar

Door de custom back-end is het een kwestie van minuten om een nieuwe pagina samen te stellen of een bestaande pagina compleet op de schop te gooien.

Met simpele drag & drop functionaliteit kan de hele indeling van de pagina worden ingericht naar wens.

Kavelkaart

Via de interactieve kavelkaart is het voor potentiële kopers eenvoudig om meer informatie over interessante kavels te vinden, deze met elkaar te vergelijken en een keuze te maken welke kavel de voorkeur heeft. Alle informatie op een plek. Niet meer eindeloos in onoverzichtelijke brochures op zoek naar jouw ideale woning.

De kavelkaart is rechtstreeks ingebouwd in iedere website. Daardoor is het gebruik van de kavelkaart ook goed meetbaar.

Kavelkaart intekenen

Een van de highlights is de ingebouwde kavelkaart editor. Hiermee kan Heijmans zelf eenvoudig met een paar clicks de kavels intekenen en koppelen aan de juiste woningen.

Doordat deze functionaliteit is ingebouwd hoeven er geen externe leveranciers meer aan te pas te komen en is alles volledig meetbaar.

Het Nieuwbouw Platformkoppeling

Voormalig bekend als NIKI, Het Nieuwbouw Platform is een bekende tool voor het online beheer van woningaanbod. De kavelkaart en Het Nieuwbouw Platform zijn gekoppeld om met gemak detail informatie te koppelen aan de beschikbare kavels. Zonder technische kennis.

Support omgeving

Het template wordt ingericht door veel verschillende personen, en gebruikt voor honderden websites. Zo’n uitgebreide tool kan niet zonder support. We hebben een omgeving opgezet met alle informatie die je nodig hebt tijdens het opzetten van een nieuw project. Daarnaast is het ook mogelijk om eenvoudig direct een ticket in te schieten met vragen of verzoeken voor nieuwe functionaliteit.

Formulieren & MailChimp

Het proces van oriënteren tot aankoop bestaat uit diverse (micro)conversies. Om dit af te vangen worden er digitale formulieren gebruikt. Heijmans kan in het template zelf eenvoudig nieuwe formulieren samenstellen en plaatsen waar ze maar willen. Ook kunnen de formulieren zonder technische kennis worden gekoppeld aan Mailchimp voor nieuwsbrieven en marketing automation.

Meer over dit project?


Robbert

Robbert ten Horn
+31 (0)10 340 0769
robbert@roxmedia.nl

Neem contact met ons op