The lifestyle of the rich and famous. Naast de champagne en mooie auto's kunnen natuurlijk ook de yachten niet ontbreken. Mulder Shipyard produceerd yachten op maat van 13 tot 45 meter. Om de luxe uitstraling voort te zetten was de bestaande website toe aan een visuele update.

Moderne webtrends vormen de basis voor de visuele update. Naast uitstraling is de nieuwe website conversie verhogend ingericht

Briefing

Mulder Shipyard

Onze werkzaamheden

  • Information Architecture
  • Experience Design
  • WordPress CMS

Experience

De gehele website draait om experience en de bijbehorende lifestyle. Een moderne uitstraling waarbij beeld centraal staat en op alle details gelet is.

Vakmanschap

Mulder Shipyard bestaat al 3 generaties en dat is zichtbaar in de vakmanschap. Net als de boten is de website custom-made en met de meest moderne technieken in elkaar gezet.

Herstructureren

Het interieur van de Mulder website is een grote herindeling ondergaan. Door het opzetten van een goede Information Architecture wordt het gemakkelijk de gewenste content te vinden. Alles is op logische wijze onderverdeeld de bezoeker zonder na te denken bij de juiste content komt.

“Ik kijk zeer positief terug op de samenwerking met Rox Media. Het is prettig om direct te kunnen schakelen met het team en dankzij hun transparante communicatie had ik scherp zicht op voortgang en budgetten. Ik ben trots op het platform dat we gelanceerd hebben en kijk uit naar verdere ontwikkeling van Brewfinder.”

Travel plans

Bij de bijzondere ervaring van een yacht hoort natuurlijk ook een bijzondere vakantie. Als extra biedt Mulder een travel plan specifiek voor elk type boot. Zo kan de nieuwe eigenaar optimaal genieten van zijn nieuwe aankoop.

Extra back-end

Een luxe gevoel zit in de details en deze hebben we zelfs in het admin paneel doorgevoerd. De media library is uitgebreid met custom functionaliteiten, pagina’s worden opgebouwd met een eenvoudige editor en er is zelfs ondersteuning voor meerdere talen. Zo wordt iedereen van uiterst gemak voorzien.

Meer over dit project?


Robbert

Robbert ten Horn
+31 (0)10 340 0769
robbert@roxmedia.nl

Neem contact met ons op