strippenkaart aanvragen

Voor kleine werkzaamheden na oplevering van een website, werken wij met strippenkaarten. Je koopt een bepaald aantal uren in, die wij uitsluitend gebruiken voor jouw verzoeken. Is je strippenkaart bijna op? Dan trekken wij aan de bel.

wat zijn de voordelen?

Snel schakelen

Bij vragen kunnen we direct aan de slag.

Meer werk voor minder kosten

We ronden onze tijd nooit naar boven af.

Geen onverwachte kosten

Je weet precies wat je inkoopt.

Administratief gemak

Je krijgt één heldere factuur.

veelgestelde vragen

Dat ligt aan de vragen die je ons verwacht te stellen. Bij twijfel kun je altijd even contact met ons opnemen om het te bespreken.

Vragen of verzoekjes kun je gewoon al mailen naar support@roxmedia.nl of telefonisch doorgeven via 010 340 0769. Zodra we je aanvraag ontvangen hebben maken we direct je strippenkaart aan en sturen we je een bevestiging hiervan.

Ja, hij is onbeperkt houdbaar.

Wanneer we verwachten dat je verzoek meer dan 8 uur werk in beslag neemt dan overleggen we dat eerst even met je.

Die is er niet. Werken met een strippenkaart is een stuk efficiënter doordat we geen tijd hoeven te rekenen voor administratie, het maken van losse inschattingen, interne communicatie, etc. We kunnen gewoon direct aan de slag. De tijd die we aan je verzoeken besteden wordt op de minuut nauwkeurig bij gehouden en nooit naar boven afgerond. Zo betaal je nooit te veel. In die winst laten we je graag meedelen 🙂

Je mag dit altijd even aan ons vragen. Indien gewenst sturen we je zelfs een gedetailleerde uitdraai van de geschreven tijd.

Binnen enkele weken na je aanvraag ontvang je de factuur voor de strippenkaart.

Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op.

strippenkaartaanvragen

Vul het formulier in om een strippenkaart aan te vragen. Zodra wij je aanvraag binnen hebben, maken we de strippenkaart aan en ontvang je een bevestiging.

Vragen of verzoekjes voor je website kun je direct al doorgeven via support@roxmedia.nl of 010 340 0769.

Weet je niet hoeveel uur je precies nodig hebt?
Neem contact met ons op.